DARK LINE

Sa auto-folijama će unutrašnjost Vašeg automobila biti svježija i sigurnija

Uslužni obrt Dark Line

Nove fotografije

  • DARKLINE  je već  duže od 15 godina pojam za kvalitetnu montažu folija za zaštitu od sunca vodećih svjetskih proizvođača vrhunskih folija.
  • Tisuće naših mušterija su malom investicijom zaštitili sebe i svoje putnike od štetnog utjecaja sunca i bitno povećali udobnost u svojim vozilima.
  • Većina od njih su ostali naše mušterije jer su shvatili  prednosti  boravka u vozilu sa ugrađenim folijama i to postaje neizostavan dio opreme na svakom  novom vozilu koje kupuju. 
  • Prednosti vozila kojima su montirane folije visoke kvalitete su slijedeće: 99% UV zaštita, 10% - 50% smanjenje temperature vozila ovisno o tipu folije, bitno olakšanje rada klima uređaja  i smanjenje potrošnje goriva, zaštita svih dijelova unutrašnjosti vozila od izbljeđivanja, smanjenje rizika od ozlijeda nastalih krhkotinama razbijenog stakla, zaštita od bljeska svjetala vozača iza vas te vizualni izgled vozila.
Disqus komentari

DARK LINE

Uslužni obrt DARK LINE vl. Jurica Barić
Zatamnjenje stakala, folija, zaštita od sunca, karbonlook, UV zaštita, colorcharge, auto tuning, popravak auta split

Kontakt

Krbavska 52, 21000 Split
Otvori kartu
tel:
+385 21 476 086
mob:
+385 98 288 831
mail:
jurica66@yahoo.com
web:
https://darkline.fullbusiness.com/
Copyright 2021 Uslužni obrt DARK LINE vl. Jurica Barić Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Krbavska 52, 21000 Split
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu